woensdag 15 januari 2014

Evenementen organiseren in Utopia.

Momenteel zijn diverse inwoners van Utopia druk bezig met het plannen van een aantal evenementen. Het eerste grote evenement zou in mei plaats moeten vinden op het terrein van Utopia. Dit eerste grote feest zou minimaal 500 mensen moeten naar het terrein van Utopia moeten lokken voor € 50,00 per kaartje.

Ook voor September zijn ze al plannen aan het maken om een groot evenement te organiseren. Ditmaal voor minimaal 1000 personen. Hiermee kan je volgens Hakim makkelijk een ‘tonnetje’ binnen halen. Grote plannen zijn er dus genoeg. De inwoners mogen maximaal 6 evenementen organiseren.

Ergens in maart willen ze Miss Montreal een optreden laten geven in Utopia voor 40 personen. Ook gaan ze waarschijnlijk elke laatste zondag van de maand een biomarkt organiseren waar ze onder andere kaas, kleding en houtbewerkingen gaan verkopen.

Massage bij Andrea, aankomende zondag is er een introductie dag van de Utopia Experience. Andrea en Giorgio pakken samen de terugbellijst aan met geïnteresseerde mensen, ieder op zijn eigen manier. Andrea palmt de mensen in met lieve woordjes en Giorgio weet de mensen weer in te pakken als een echte propper. De verschillende methodes werken wel! De agenda wordt goed gevuld en dat gaat zondag ook de kas spekken. €50,- per persoon voor een half uurtje!

Geen opmerkingen: