dinsdag 7 januari 2014

De Flowing Art gietvloer in Londen op de designbeurs

Als interieurstylist of architect op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van innovatieve interieurideeën en intelligente oplossingen voor exterieur doet u tijdens de Surface Design Show van 4 tot en met 6 februari 2014 in Londen. Ook Flowing Art is hierbij aanwezig. Schrijft u zich nu in voor dit evenement en bezoek onze stand! U vindt ons bij nummer 151.

Naast het bezoeken van de verschillende stands, kunt u ook deelnemen aan verschillende activiteiten tijdens de designshow. Neem deel aan de verschillende seminars, debatten, demonstraties en voordrachten en verreik uw kennis over design en doe inspiratie op. De Surface Design Show wordt georganiseerd in het Business Design Centre. Deze locatie is eenvoudig te bereiken vanuit het centrum.

Gezien het innovatieve karakter van de beurs, is het voor Flowing Art een vanzelfsprekendheid om hierbij aanwezig te zijn. U moet immers bij Flowing Art zijn als het gaat om het ontwerpen van een exclusieve en innovatieve gietvloer. Het is het onderscheidende vermogen van Flowing Art.

Partnerschap Flowing Art & Floored Genius

Flowing Art werkt samen met Floored Genius om de gietvloer bij architecten en interieurstylisten onder de aandacht te brengen. Als enige leveranciers van gietvloeren in Engeland, bieden Floored Genius en Flowing Art zakelijke klanten unieke opties voor het leggen, of in dit geval gieten, van een moderne vloer. Ook als u ledverlichting in uw gietvloer wilt verwerken is dit een mogelijkheid.

Geen opmerkingen: