maandag 6 januari 2014

De toenemende populariteit van e-roken elektrisch roken

Veel mensen hebben er nog niet van gehoord; elektrisch roken. Roken door middel van een elektrisch apparaat dat de echte rookbeleving nabootst. Het is al sinds het begin van deze eeuw op de markt, maar nu begint het idee eindelijk bekend te worden bij het grote publiek.

Hoe werkt het?

Elektrisch roken doe je met een elektrische sigaret. De ook wel e-sigaret genoemde variant op het gewone roken bestaat altijd uit een batterij, een verdampingselement en een vloeistoftank. Elektrisch roken werkt namelijk op basis van verdamping. E-liquid wordt verdampt zodra u rookt met een elektrische sigaret.

Wat zijn de voordelen?

Er zijn een aantal belangrijke voordelen van elektrisch roken. Allereerst is het vele malen minder schadelijk dan het roken van tabaksigaretten. Daarbij komen schadelijke stoffen in uw lichaam door verbranding. Aangezien e-roken werkt op basis van verdamping komen er geen schadelijke of giftige stoffen vrij.
Elektrisch roken is ook goedkoper. Je hebt een complete elektrische sigaret nodig die je als starterset kunt bestellen. De verbruikskosten vallen laag uit waardoor het totale kostenplaatje lager is dan bij gewoon roken.

Wat zijn bekende e-sigaret merken ?

Twee merken zijn toonaangevend in de markt voor elektrisch roken. Joyetech heeft met de Joyetech eRoll mini e-sigaret en de Joyetech eGo-C een aantal kwalitatieve elektrische sigaretten in huis. De Kangertech EVOD van het chinese merk Kanger staat bekend om de goede dampproductie.

Geen opmerkingen: