dinsdag 7 januari 2014

Bochane Rent & Busjehuren.nl verlengen samenwerking na succesvolle proefperiode

Na een succesvol eerste jaar hebben regionale autoverhuurder Bochane Rent en online autoverhuuragent Busjehuren.nl hun samenwerking voor onbepaalde tijd verlengd. Zo blijft Bochane Rent met 5 vestigingen in Almere, Arnhem , Boxmeer (Nijmegen), Utrecht en Veenendaal een belangrijke schakel in het verhuurnetwerk van Busjehuren.nl. Busjehuren.nl brengt sinds januari 2013 online vraag en het aanbod van lokale- en regionale autoverhuurders bij elkaar en levert met een professioneel sales- en serviceteam een belangrijke bijdrage aan de online verkoopactiviteiten van de samenwerkende partners.

Autoverhuurbedrijven zetten in op online

Hoewel er ook in de autoverhuurbranche een duidelijke trend te zien is naar online reserveren, is het voor veel lokale en regionale autoverhuurmaatschappijen erg lastig om een online reserveringssysteem rendabel te exploiteren. “Vaak hebben onze partners wel een website met een mogelijkheid tot online reserveren, maar ontbreekt het ze aan kennis en toewijding om online verkoop van reserveringen de aandacht te geven die het nodig heeft om er echt een succes van te maken” aldus Joep Leijten, directeur/eigenaar van Busjehuren.nl. Twan van Vegchel, operationeel manager bij Bochane Rent, onderstreept de toegevoegde waarde van de samenwerking met Busjehuren.nl.: “Bochane Rent is als professionele autoverhuurder dankzij de succesvolle samenwerking met Busjehuren.nl nog beter in staat om via online marketing de klanten te bereiken in de regio’s rondom de vestigingen van Bochane Rent.”

Busjehuren.nl ondersteunt de online verkoop voor 28 verhuurlocaties door heel Nederland. Leijten verwacht het netwerk in 2014 uit te breiden naar 60 verhuurlocaties.

Geen opmerkingen: