vrijdag 22 november 2013

UNC Plus Delta een van de snelst groeiende bedrijven van 2013!

UNC Plus Delta is genomineerd voor de FD Gazellen in de provincie Noord Holland. Hiermee mag UNC Plus Delta zich een FD Gazelle noemen, een nominatie voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Nederland telt in 2013 bij elkaar 394 FD Gazellen, die strijden om de titel FD Gouden Gazelle.

Strenge criteria

Niet iedereen ontvangt zomaar een FD Gazellen nominatie. Er is een aantal strikte voorwaarden waaraan een bedrijf moet voldoen. Zo moeten bedrijven financieel gezond zijn, een omzetgroei van minstens 20% over drie jaar realiseren en geen verliezen hebben geleden. De beoordelingen zijn gebaseerd op gegevens uit de Graydon database, bestaande uit 2 miljoen actieve Nederlandse bedrijven die dagelijks worden geüpdate en verrijkt. Er wordt hierbij onder andere gekeken naar omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag.

Reactie directie

UNC Plus Delta directeur Wilbert Hoevenaars is bijzonder trots op de nominatie. Volgens hem is het succes te danken aan de juiste mindset, vakbekwame medewerkers en adviseurs, gecombineerd met de onverzettelijke wil om een droom te realiseren. “De missie van UNC Plus Delta is het structureel verbeteren van operationele resultaten van organisaties. Hiervoor zetten we de beproefde methodieken en filosofie van Lean Six Sigma in”, aldus Hoevenaars.

Directeur Jeroen van Schreven vertelt: “Onze drive en droom is dat we met elkaar een positieve maatschappelijke impact realiseren zodat we de welvaart in ons land behouden dan wel vergroten. Er is in de BV Nederland nog een enorm onbenut potentieel. Met de dienstverlening van UNC Plus Delta dragen wij bij aan het versterken van de concurrentiepositie van de Nederlandse industrie, het leveren van betaalbare en kwalitatief goede zorg en het verhogen van het rendement van ons onderwijssysteem.”

Geen opmerkingen: