dinsdag 12 november 2013

SEO Succes eenvoudige stappen

Om uw website hoger te indexeren in de zoekmachines en van een goede zoekmachine optimalisatie hebben wij eenvoudige SEO tips op een rijtje gezet. Wanneer u de gratis SEO tips toepast op uw website is uw website technisch al goed geoptimaliseerd voor Google.

Maak gebruik van h1-h2 tags voor uw koptekst. Het is van belang om uw pagina's in de website goed te structureren, gebruik de h1 - h2 tags voor de belangrijkste zoekwoorden in de pagina.  Bijvoorbeeld wij willen beter ranken op het zoekwoord SEO tips gebruikt u <h1>seo tips<h1>. Wanneer de koptekst overeenkomt met de titel van de pagina is de waardering die u krijgt van Google hoger.

Maak gebruik van een XML sitemap (sitemap) Het maken en verzenden van een sitemap helpt ervoor te zorgen dat Google op de hoogte blijft van alle pagina's op uw site. Op deze manier volgt Google alle links op een pagina. Zo bent u altijd verzekerd dat zoekmachine Google uw pagina's indexeerd. Google volgt alle links op een pagina om de verschillende onderliggende pagina’s te indexeren. Met behulp van een sitemap worden alle pagina’s goed bereikbaar voor zoekmachines en kunt u zeker zijn dat alle pagina’s worden geindexeerd.

Gebruik trefwoord rijke URL's U wilt natuurlijk een goede ranking opbouwen in de zoekmachine Google, de meeste zoekmachines lezen de url van de website. Zorg er dus voor dat de zoekwoorden voor de extenties worden gevonden in de url van uw pagina.

Voorbeeld: http://www.onlinepersberichtplaatsen.nl/page.php?id=98&pagename=seo

Maar: http://www.onlinepersberichtplaatsen.nl/gratis-seo-tips/

Start met linkbuilding. Het aantal inkomende links naar uw website verwijst zijn van groot belang voor de positionering van uw website in de zoekmachines, ook sociale media links denk bijvorbeeld aan Google plus, Facebook, Twitter en andere sociale media links zijn tegenwoordig van enorm belang. Bouw een goede link structuur op, wij hebben speciaal voor de ondernemers die zich willen bezig houden met linkbuilding een aantal linkbuilding pakketten samengesteld zie linkbuilding pakketten.

www.onlinepersberichtplaatsen.nl

Geen opmerkingen: