zaterdag 30 november 2013

Online stoppen met roken

Stoppen met roken is moeilijk, dat weet iedereen. Wij hebben een site gemaakt met een mooi forum die jou kunnen helpen te stoppen met roken. Op de site staan een aantal handige tips. Ook lees je de voordelen van stoppen met roken en hoe je het beste kunt stoppen. De site staat vol met allemaal handige ideeën die voor iedereen die stoppen tellen! Lees de site eens goed op je gemak door zodat je weet hoe je het beste kunt stoppen en waar je de motivatie vandaan kunt halen. Klik hier om naar de website te gaan.

Ook hebben wij een forum waar je kunt praten met andere leden. Deel je ervaringen of lees die van andere mensen. Ook kun je tips lezen van andere leden of zelf tips plaatsen. Gewoon lekker praten mag ook! Samen stoppen is makkelijker dan alleen stoppen en het is makkelijker als je merkt dat andere mensen ook willen stoppen. Bezoek het forum door hier te klikken. Aanmelden is gratis en voor iedereen mogelijk!

Ook zijn wij bezig met een e-book te maken. Hier leggen wij uit wat stoppen met roken is en wat de voordelen zijn. Ook geven wij hele handige tips die kunnen helpen met het stoppen met roken.

Geen opmerkingen: